AKÁR -70% KEDVEZMÉNY! KATTINTS AZ AKCIÓKÉRT!
INGYENES SZÁLLÍTÁS 50.000 FT FELETT!

Cikkek

Cikkek

 

Elkezdődött a 2022-es világbajnokság így a Chris&Son hajszakértői rangsorolták neked, az eddigi VB-k legikonikusabb frizuráit.

Andrew Vassiliou, a Chris&Son igazgatója a következőket mondja: „Ha a világbajnokságról van szó, az egyik legnyilvánvalóbb babona a hajvágás. Néhány játékos nem hajlandó levágni a haját, amíg nem történik valami emlékezetes. Más játékosok nem növesztik meg addig a hajukat, amíg bizonyos események meg nem történnek. Aztán mások egy vad és szokatlan frizurát választanak az esemény jegyében.”

Lássuk az eddigi labdarugó-világbajnokság legemlékezetesebb hajviseleteit: 

10. William Troost-Ekong: 2018-as zöld csíkja 

Bár a nigériai szupersztár védőnek sok megkérdőjelezhető frizurája volt az évek során, a 2018-as világbajnokság alatt látható drámai zöld csíkja volt az egyik legikonikusabb.



9. Roberto Baggio: 1994-es fonott mulletje 

A támadó középpályás, Roberto Baggio az 1994-es labdarúgó-világbajnokság alatt

felfedte fonott mulletjét, amelyet „isteni lófarokként” ismertek. Különc frizurája olyan népszerűvé vált, hogy rajongóinak fele, ugyanígy kezdte hordani haját.  



8. Cristiano Ronaldo: 2018-as Buzz Crew Cut-ja 

A portugál csatár a 2018-as világbajnokság során alakította ki egyedi frizuráját, amely enyhén keresztezi a Buzz és Crew Cut vágást. Ez trendet teremtett a férfiak számára 2018-ban szerte a világon, sőt a mai napig nagyon népszerű. Amellett, hogy egy kicsit stílusosabb, mint a hagyományos Buzz Cut vágás, jó frizura az erős szálú vagy göndör hajú férfiak számára is. 


7. Rodrigo Palacio: 2014-es Rat Tail frizurája

Rodrigo Palacio nagy figyelmet kapott a 2014-es labdarúgó-világbajnokságon „Rat Tail” hajvágása miatt. Sokan azt feltételezik, hogy ez volt a világbajnokságok történetének legrosszabb hajvágása, de szerintünk ikonikus volt. 


6. Taribo West: 1998-as zöld fonatai 

Nigéria védője, Taribo West az 1998-as világbajnokságon hazája ikonikus alakja volt, köszönhetően a hajának. Válogatott mezének színéhez illő, zöld fonott hajával jelent meg, és ezt a hagyományt úgy tartotta fenn, hogy a továbbiakban mindig jelen csapata színe szerinti hajszínekben jelent meg.


5. David De Gea: 2018-as kontya 

A világbajnokság egyik modernebb, ikonikus frizurája a spanyol kapustól, David De Geától ered és kontyától származik. Sokan megpróbálták újraalkotni ezt a frizurát, de figyelem, nem mindenkinek áll ilyen jól. Legfontosabb tippjeink: Tartsd alacsonyabban kontyod a férfiasabb megjelenésért.  


4. Gerd Müller: 1974-es mullet

Gerd Müller mulletje 1974-ben az egyik első legikonikusabb FIFA-világbajnokság frizura volt. Bár a mulletek akkoriban nagyon népszerűek voltak amúgy is, de Müller még nagyobb hatással volt az emberekre, és sokan elkezdték lemásolni ikonikus frizuráját. 


3. David Beckham: 2002-es Mohawkja 

David Beckham Mohawkja 2002 nyarán meghódította Angliát. A frizura, amelyet a labdarúgó-világbajnokságon indított, meghatározta a generációt, és az ikonikus frizurát Anglia-szerte lemásolták.


2. Románia 1998-as kiszőkített csapata

Miért szőkített ki haját a román labdarúgó-világbajnokság csapata?  Valószínűleg ez volt az egyik legtöbbet feltett kérdés 1998-ban! Az ikonikus frizura a csapatszellemet szimbolizálta és inspirálta, nem csak a csapaton belül, hanem az egész országban. 


1.Ronaldo 2002-es borotvált foltja

A Barcelona, az Inter Milan és a Real Madrid korábbi labdarugójának borotvált fazonja volt, kivéve egy félkör alakú foltot a homlokán a 2002-es labdarúgó-világbajnokságon.  Az ikonikus frizura – ha lehet annak nevezni – ugyanerre inspirálta a férfiakat szerte a világon, és a bizarr vágás mindenütt jelen volt.


forrás: https://modernbarber.co.uk/the-10-most-iconic-world-cup-hairstyles/