24.990 ft feletti rendelés esetén ingyenes házhozszállítás magánszemélyek részére!

Kézápolás

MIVEL MINDEN NAP HASZNÁLOD ŐKET, EZÉRT NYILVÁNVALÓ, HOGY ÉRDEMES ODAFIGYELNI KEZEID ÁPOLTSÁGÁRA! EZ AZ ÚTMUTATÓ SEGÍT NEKED ABBAN, HOGYAN ÁPOLD KEZEIDET!

 


Folyékon szappanok – mindenképpen megérdemelnek egy helyet a fürdőszobádban

A folyékony szappanok egyik nagy előnye a praktikusság – általában olyan adagolóban kaphatók ezek a termékek, amely használatukat nagymértékben megkönnyíti, így a szappanokkal ellentétben nem lesz tele a mosdód szappanos foltokkal, amelyeket aztán külön erőfeszítés eltakarítani. Van egy másik nagy előnyük is: mivel a glycerin egy fontos összetevője ezeknek a termékeknek, ezért sokkal kíméletesebbek a bőröddel, nem fogják azt annyira kiszárítani, mint a hagyományos szappanok – ami persze nagyon jól jön, ha sokat és gyakran mosol kezet. A folyékony szappan használata után használj kézápoló hidratáló krémet – és máris nagyon sokat tettél annak érdekében, hogy kezed mindig ápolt legyen, és ne repedezzen ki bőröd a szárazságtól.

Tanács: talán egyértelműnek tűnik, de tartsd olyan helyen a folyékony szappant, ahol annak hasznát is veszed – mindig tarts egyet a fürdőszobában/mosdóban, illetve praktikus a mosogató mellé is tenni egyet.

 

Szappanok – talán régimódinak tűnik, de nincs még egy olyan termék, mint a jó öreg szappan

Talán régimódinak tűnik, de semmi sem fogható ahhoz az érzéshez, amikor egy darab illatos szappannal rendesen és alaposan megmosod a kezeidet. A hagyományos szappanokat sokat kritizálják a lúgosságuk miatt – mondván, hogy lúgos kémhatásuk ártanak a bőr természetes ph értékének – azonban az igazság az, hogy a bőr ph értéke pont, hogy a szappan használatának mellőzése miatt mozdul ki egyensúlyi állappotából.

Tanács: ha korábban problémáid voltak a szappan használatát követően (száraz, esetleg kirepedezett bőr), akkor próbáld ki a kínálatunkban is kapható szappanmentes glycerin rögöket – mivel bőrödhöz szuper-gyengédek, ezért bátran ajánlunk őket szappan helyett.