24.990 ft feletti rendelés esetén ingyenes házhozszállítás magánszemélyek részére!

Testápolás

AHOGY AZ ARCBŐR ÁPOLÁSA, ÚGY A TESTÁPOLÁS IS FONTOS SZEREPET JÁTSZIK A BŐR REGENERÁLÓDÁSÁBAN, EZÉRT FONTOS, HOGY UGYANAKKORA FIGYELMET SZENTELJ A TESTEDNEK IS!Testradírok

Csakúgy, mint az arcbőröd, a tested többi bőrfelülete is folyamatosan megújul, így pontosan ugyanolyan jótékony hatással van rá a hámlasztás. A hámlasztó testápolók felgyorsítják a bőr megújulásának folyamatát, simává teszik a bőrt, továbbá segítenek eltűntetni az elhalt hámsejtek miatt kialakult foltokat.

A testradírok a fent leírtakon túl nagyban segítik a testápolók felszívódását is. Azoknak, akik zuhanyozni szeretnek inkább, kifejezetten javasoljuk a radírszemcséket tartalmazó tusfürdőket. Akik pedig inkább fürdőt szeretnek venni, javasoljuk, hogy probálják ki hámlasztó tömbjeinket, amelyek a fürdővízben praktikusabban használhatók.  

Tanács: amennyiben barnítókrémet használsz, minden esetben használj testradírt (tusfürdő vagy tömb formájában) a krém felvitele előtt – ez biztosítja, hogy a barnítókrém egyeneletesen kerüljön fel a bőrre, illetve ne alakuljanak ki foltok a bőrödön a krém felvitele után. 


Tusfürdő

A tusfürdő és habfürdő az egyik legjobb dolog, amivel kezdheted vagy befejezheted a napod! Ha sokat sportolsz (és így egy nap akár többször is zuhanyzol) akkor kifejezetten ajánlott, hogy olyan tusfürdőt válassz magadnak, amely megfelelő ápoltságot biztosít a bőröd számára.

Használj citrusos, vagy grapefruit olaj tartalmú tusfürdőket a megfelelő ébresztő hatáshoz reggelente, lefekvés előtt pedig keresd azokat, amelyek levendulát tartalmaznak az elalvás előtti lazításhoz. Tusfürdőink nagy előnye, hogy mindegyik olyan anyagokból készült, melyek nem szárítják ki a bőröd, illetve nem fosztják meg azt a természetes, hidratáló olajoktól.

Tanács: a legjobb eredmény érdekében azt javasoljuk, hogy a tusfürdőt mindig szivaccsal vagy fürdőpamaccsal vidd fel – így nagyobb habot és hosszantartó hatást érsz el, kihozva ezzel a maximumot az általad használt termékből.


Testápolók

A testápolás az egyik legfontosabb dolog, jótékony hatásait nem árt figyelmen kívül hagynia senkinek: biztosítája a megfelelő hidratációt, véd a bőrsérülések ellen, illetve segít a bőr megújulásában, regenerálódásában. Bőröd megfelelő védelme érdekében használj testápolót napi rendszerességgel, rögtön zuhanyzás, vagy fürdés után, amíg bőröd egy kicsit még nedves, hogy ezzel segítsd a gyors és hatákony felszívódást. Szentelj külön figyelmet a karjaidnak, illetve lábaidnak, mivel ezek a területek jellemzően sokkal szárazabbak, mint a tested többi része!

Tanács: testápolót bármikor használhatsz (zuhanyzás után mindenképpen)! A legjobb időpont azonban a testápoló felvitelére, a lefekvés előtti időpont, mivel a hidratáló kezelések és krémek a bőrön keresztül az éjszaka folyamán könnyebben és hatékonyabban szívódnak fel, amikor a bőr nyugott és melegebb, mint nap közben.