24.990 ft feletti rendelés esetén ingyenes házhozszállítás magánszemélyek részére!

Tavaszi bőrápolás

EBBŐL AZ ÚTMUTATÓBÓL MEGTUDHATOD, HOGYAN FIGYELJ ODA BŐRÖD HIDRATÁLTSÁGÁRA A TÉLI IDŐSZAK UTÁN ÉS AZT IS, HOGYAN KÉSZÍTSD FEL A NYÁRRA!Első lépés: Tisztítás!

A száraz, elszarusodott felső hámréteget távolítsd el! Az arc- és testradír használatával felgyorsíthatod bőröd megújulásának folyamatát, ezáltal csökkented a pattanások és kiütések kialakulásának esélyét is. Ehhez jó választás az oldalunkon található arc- és testradírok bármelyike, melyet hetente egy-két alkalommal használd fürdéskor illetve lefekvés előtt.


Második lépés: Hidratálás, vitaminpótlás!

A téli időjárás rendkívül megviseli bőrünket, ennek jelei leginkább arcunkon és kezünkön jelentkeznek. A megfelelő folyadékmennyiség bevitele mellett fontos, hogy hidratálj és ne feledkezz meg a vitaminpótlásról sem! A kínálatunkban található Anthony Logistics C-vitamin tartalmú arcbőr szérum regenerálja, élettel telibbé teszi és feltölti vitaminnal arcbőröd. Használd reggel és este a hidratálókrém felvitele előtt!


Harmadik lépés: Válts parfümöt!

A tavasz közeledtével itt az ideje, hogy lecseréld téli parfümödet! A fűszeres, erős téli illatok után válts könnyed, citrusos-virágos parfümre! Ne felejtsd el, hogy óvatosan használd, hiszen a nők kifinomultabb szaglása könnyebben megérzi az illatodat, mint Te!


Negyedik lépés: Védd bőröd a napfénytől!

A fentiek mellett fontos a megfelelő fényvédelem. Bőrünkre az UV sugarak jelentik a legnagyobb veszélyt biológiai hatásuknál fogva. Nemcsak a bőr öregedését segítik elő, de a szeplők, májfoltok kialakulásában is nagymértékben részt vesznek. Éppen ezért használj minden nap fényvédő krémeket, hogy megelőzd a kellemetlen foltok kialakulását és a korai öregedést!