AKÁR -70% KEDVEZMÉNY! KATTINTS AZ AKCIÓKÉRT!
INGYENES SZÁLLÍTÁS 50.000 FT FELETT!

Cikkek

Cikkek

 

Kíváncsi vagy a világ egyik legmenőbb borbély, @arod23pr tippjeire, hogy hogyan is legyél sikeres a borbélyszakmában? Akkor olvasd el legújabb magazin cikkünket, amiben 5 egyszerű, de annál is inkább nagyszerű tippet oszt meg veled.

A közösségi média szupersztárja, @Arod23pr megosztja tippjeit a sikerhez 

A jelentések szerint a közösségi médiában a legkövetettebb fodrász, @arod23pr, aki a művészet és a szórakoztatás ötvözésével találta meg a piaci rést. A kétmillió követővel rendelkező, önmagát „művésznek” nevezett borbély, több mint 600 bejegyzést kínál, amelyek tele vannak szelfikkel, humoros videókkal, klasszikus hajvágásokkal, művészi vágásokkal és még sok mással. Facebook-profiljában a „borbély lét az élet” a mottója, és megosztja küldetését, miszerint „A fodrászközösséget a következő szintre kell emelni olyan napi videók közzétételével, amelyek megkönnyítik a leendő borbélyok vagy éppen karrierjüket beindítani vágyó borbélyok oktatását a következő szinten.”



A közösségi média szupersztárja megtanulta a titkát annak, hogy minden platformon népszerűsítse magát és növelje a követőket. Például a „Flat Top Hip-Hop Freestyle” YouTube-videóját több mint 40 000 000-an nézték meg – és gondoskodik róla, hogy ezt Instagram-követői is tudják! A YouTube linkeket megosztja Instagrammon és a többi Social Media platformjait is reklámozza YouTube-on. Úgy néz ki ez működik.


Egy követője szerint Arod sikere nem csupán csak a tehetségén múlik, hanem a stratégiáján is – a keresztpromóción. „Következetes – rendszeresen és kiszámíthatóan posztol. Gyönyörűen behálóz, és nagyon keményen dolgozik, hogy növelje megjelenését az oldalakon.” – mondja a névtelen rajongó. 


A MODERN utolérte a művészt a legutóbbi Matrix Destination rendezvényen, a floridai Orlandóban. Arod a rendezvény vendége volt, találkozott a rajongókkal, a sajtóval és közösségével. Öt legjobb tippjét kértük a fodrász közösség számára, hogyan lehet sikeres egy borbély. A videó rövid és szórakoztató, de dióhéjban íme az 5 tipp:


1.    Csak legyél aktív. Kínálj ingyenes darabokat barátoknak, családtagoknak stb. Növeld saját közösséged. 

2.    Bánj mindenkivel úgy, mintha már meglévő ügyfeled lenne.

3.    Használj minőségi termékeket. Fektess be önmagad sikeréért, és használd a legmegfelelőbb, legprofibb termékeket. 

4.    Használd a közösségi médiát ügyfélköröd növeléséhez. Ügyelj arra, hogy hashtaggelj! 

5.    Szervezd be magad minél több helyre vendég oktatónak. A fodrászoknak fodrász rendezvényeken, a borbélyoknak pedig Barber rendezvényeken a helyük.

 

Nézd meg ezt a rövid videót (#worthit), és hagyd, hogy @Arod23pr válaszoljon a saját stílusában. NÉZD MEG A VÉGÉIG!!!: 

https://www.youtube.com/watch?v=-njtMcYpLkQ&t=5s