AKÁR -70% KEDVEZMÉNY! KATTINTS AZ AKCIÓKÉRT!
INGYENES SZÁLLÍTÁS 50.000 FT FELETT!

Cikkek

Cikkek

 

Te is kíváncsi vagy a D.R. Harris márkatörténetére? Akkor olvasd el a cikket!

A D.R. Harris & Co. Ltd. története 1790 előtt kezdődött a St James’s Streeten, ahol Harris egy patikát nyitott. Az elkövetkezendő 50 évben a család a levendulavíz, a klasszikus kölni és az angol virágos parfümök készítéséről lett híres, London előkelő negyedében. Az egyik tulajdonos, Henry Harris sebész volt, míg Daniel Rotely (az ő nevéből ered a D. R.) kezdő gyógyszervegyész.

Több, mint két évszázada ez a családi vállalkozás a férfi közösségi élet központjaként szolgálta a St. James királyi udvart és a dzsentriket, 1938-ban pedig kinevezték Erzsébet királyné udvari vegyészévé, mely szerepet egészen őfelsége haláláig, 2002-ig töltötte be. 2002-ben a Walesi herceg, majd 2012-ben a máig is uralkodó ll. Erzsébet brit királynő királyi patikusává léptették elő.

A mai napig kiemelkedő színvonalú szolgáltatást nyújtanak, és termékeiket a kezdetek óta a St. James’s Streeten található üzletükben árulják, amelyben nagyrészt még mindig az eredeti bútorok állnak. Napjainkban is a hagyományos vonalat követik; a borotválkozó krémek és szappanok, aftershavek és kölnik, bőrápoló termékek és még sok más termék, továbbra is rendelkezésre áll azok számára, akik értékelik a minőséget.

Ha a királyi család is ezt használja, te miért elégednél meg kevesebbel? ;)