AKÁR -70% KEDVEZMÉNY! KATTINTS AZ AKCIÓKÉRT!
INGYENES SZÁLLÍTÁS 50.000 FT FELETT!

Cikkek

Cikkek

 

A fade egy klasszikus férfi vágás, amely újra és újra visszatér a divatba, és ezt szem előtt tartva fontos, hogy a borbélyok elsajátítsák.


Jim Shaw, a billericayi Toni&Guy tulajdonosa megosztja tudását a tökéletes Skin Fade-ről. A fade egy klasszikus férfi vágás, amely újra és újra visszatér a divatba, és ezt szem előtt tartva fontos, hogy a borbélyok elsajátítsák. Az alábbiakban felsoroljuk a legfontosabb tippjeit Jim Shawnak, amelyek segítenek elérni a tökéletes Skin Fadet ügyfeleid számára. 


1.    A vágás elkészítése előtt győződj meg arról, hogy mindig a megfelelő fodrászeszközök legyenek a kezedben. Olyan toldófésűvel ellátott hajvágó gépet használj, amely jó lesz a Skin Fade nagy részének kialakításához. Jim Shaw elmondja, hogy ő szeret vezeték nélküli hajvágó gépet használni, mivel azok, számára maximális irányítást biztosítanak. Szükséged lesz ollóra és fodrászfésűre is, hogy pontosabbá és tisztábbá tegyed a vágást. 

2.    Mindig kezdd körülbelül 2,5 centiméterrel a fülek felett. Ez lesz az iránymutató. Vágd le a hajat 0 beállítással a hajvágóval, a hajvonal aljától egészen az előbb emlegetett iránymutató vonalig, és menj körbe így az egész fennmaradó hajon.

3.    Ismételd meg a fenti folyamatot közvetlenül az iránymutató vonal felett, de váltsd át vágógépedet 0-ról eggyel feljebb. Ismételd meg ezt a folyamatot, amíg el nem éred a fej oldalának tetejét. 

4.    Ne rohanj, de ügyelj arra, hogy legyen ritmusa a vágásodnak. Te sem szeretnél belevágni a hajba vagy bármilyen hibát véteni. Kezdd lassan és építsd fel ritmusodat és legyél magabiztos! 

5.    Győződj meg arról, hogy a vágás hibátlan átmenetet ad. Ha bármilyen hibát látsz, bármikor visszatérhetsz rá, vagy ollóval javíthatod. 

6.    Használd az eszközöket az oldalak élesítésére is. 

7.    Fejezd be a megjelenést valamilyen hajformázó termékkel, amely kiemeli a vágást. Jim különösen szeret olyan termékeket használni, amelyek további volument kölcsönöznek a hosszabb hajnak, és látványosabb megjelenést kölcsönöznek, vagy olyan matt felületű pomádékat és waxokat használ, amelyek természetes megjelenést biztosítanak.


forrás: https://www.barberevo.com/create-the-perfect-skin-fade