AKÁR -70% KEDVEZMÉNY! KATTINTS AZ AKCIÓKÉRT!
INGYENES SZÁLLÍTÁS 50.000 FT FELETT!

Cikkek

Cikkek

 

Kíváncsi vagy milyen hajtrendek várnak rád az ősz folyamán? Jim Shaw, a díjnyertes fodrász és a Toni&Guy Billericay tulajdonosa elárulja véleményét a 2022-es férfi őszi/téli hajtrendekről.


Szín

Ami a férfiak hajszínét illeti, az őszi/téli trend, egy igen feltűnő szín lesz: a hidrogén szőke haj. Úgy néz ki a férfiak világosítani fogják a hajukat, és egy kis platina tónussal fogják elérni a szezonhoz illő jeges fehér/szürke hatást. 

Ebben a trendben az a nagyszerű, hogyha valaki megunja az egyszerű kiszőkített haját, kísérletezhet különböző színes formákkal ráfestve, hogy vidámabb, extrább megjelenést biztosítson magának. 

Nyáron láthattunk olyan férfiakat, akik szuperrövid hajat viseltek, és ezt olyan merész neontónusokkal kombinálták, mint a narancs és a zöld. Ősszel/télen egyre népszerűbbek lesznek a hidegebb tónusú, élénk színek, mint például a sötétzöldek, kékek és lilák azoknál a férfiaknál, akik valami extrábbat szeretnének adni megjelenésüknek.  



Vágások

Az erős átmenetű és így különböző hosszúságú hajak sokszor kimentek a divatból, de mindig vissza is tértek, ez fog történni idén ősszel és télen is, így biztosan újra láthatjuk azokat a vendégeinket, akik oldalt szuperrövidre, felül hosszabbra kívánják hajukat. Ennek a hajvágásnak az a lényege, hogy a haj felső és oldalsó része „elválasztottnak” tűnjön és ahelyett, hogy hosszúból rövidre fakulna, ez a stílus sokkal határozottabb és hirtelenebb. 



A katonai ihletésű vágás is népszerű lesz ebben a szezonban. Ez egy nagyon friss vágási stílus, a hajat a fej tetején és oldalán is rövidre vágják, de fontos, hogy a tetején kicsit hosszabb maradjon, mint az oldalán. A teteje egy éles vágással különül el az oldalától, mely fokozatosan rövidül a tarkóig, ahol szinte már le van borotválva. 



Amikor az őszi és téli trendekről beszélünk, mindenképpen meg kell említeni a mullet fazont, hiszen akik hosszabb, texturált hajvágást keresnek, azoknak a mullet lesz a befutó. A hajat általában rövidebbre és fokozatosabbra kell vágni elöl és oldalt, hátul pedig hosszabbra kell hagyni, azonban idén ezt a fazont egy sokkal modernebb megjelenésben fogjuk látni. Láthatunk olyan férfiakat, akik rövidebb vágással viselik a mulletet és majdnem francia crop vágással kombinálják az arc körül, hogy modern, divatos megjelenést kölcsönözzenek neki a szezonban. Minden mullet és textúrált haj viselésénél érdemes sea salt spray-t vagy hajhabot használni és ezt ujjal összetörni, hogy kiemeljük a megjelenés rétegeit és szaggatottságát. 



Styling

Az őszi/téli trendek tartalmazzák a haj formázását is, azonban ezek a különböző vágásoktól eltérőek. A rövidebb frizurával rendelkezők fényes felületű pomádékat, zseléket és waxokat építenek be a hajformázási rutinjukba, amelyek szebb, csiszoltabb megjelenést kölcsönöz a hajuknak.

Látni fogunk olyan férfiakat is, akik hajformázási termékekkel, főként pomádékkal, zselékkel, oldalra fésülik hajukat és ezeket a termékeket extra termékekkel keverik, mint például olajok, hogy nedves megjelenést, ragyogó fényt biztosítsanak a hajuknak. 





forrás: https://modernbarber.co.uk/autumn-winter-hair-trends-for-men/