AKÁR -70% KEDVEZMÉNY! KATTINTS AZ AKCIÓKÉRT!
INGYENES SZÁLLÍTÁS 50.000 FT FELETT!

Cikkek

Cikkek

 

A szakállápolási rutinunkra is egyre kevesebb idő jut: minél gyorsabb és hatékonyabb megoldást szeretnénk, hogy jó formában tudjuk arcszőrzetünket – szóval itt is van!

Ebben a mai, rohanó világban már mindenki siet valahová – akár a munkába, akár csak késésben van valahonnan, vagy egyszerűen csak mindig előtte jár az idő.

A szakállápolási rutinunkra is egyre kevesebb idő jut: minél gyorsabb és hatékonyabb megoldást szeretnénk, hogy jó formában tudjuk arcszőrzetünket – szóval itt is van!



Határozd meg, milyen típusú a szakállad!

Először is, az arcszőrzeted típusa, hosszúsága, és a vágás formája meghatározza, hogy mennyi ideig kell tartania a szakállápolási rutinodnak. Az is nagyon fontos, hogy az arcformádnak megfelelő formát válassz, hiszen mindenkinek más áll jól.


Mindig használj szakállápoló termékeket, balzsamot vagy olajokat!

A megfelelő termékek kiválasztása drasztikusan elősegítheti a szakállad növekedését. Fontos, hogy ne hajra való sampont használjunk, hisz a szakállunk összetétele eltér hajunkétól. Válassz kifejezetten szakállra kifejlesztett szappanokat, samponokat. A szakállolaj puhítja, fényesíti a szőrt, könnyebb formázhatóságot biztosít, és kellemes illatával még vonzóbb lehetsz. A szakállbalzsam pedig ezek mellett arcbőröd hidratáltságáról is gondoskodik, megelőzi a benőtt szőrtüszők kialakulását, csökkenti a viszketést, és egyéb esetleges kellemetlen érzéseket, amiknek egy szakállas férfi ki van téve.



Fésüld ki!

Nagyon fontos, hogy szakállunk mindig jólfésült legyen. Nagyon sok féle szakállkefe- és fésű áll rendelkezésünkre, amivel minden csomót és gubancot kifésülhetünk belőle, illetve segít eloszlatni rajta a felvitt olajat vagy balzsamot.



Trimmeld!

Egy ápolt, rendezett szakállhoz alapvetően hozzátartozik a nyírás, függetlenül attól, hogy rövid, vagy hosszú szakállat szeretnél. A szőrszálak végének rendszeres visszavágásával nem csak, hogy gyorsabban fog nőni, de dúsabb, vastagabb szálú, és egészségesebb is lesz. Ha nem szeretnél a vágások után a szanaszét heverő szőrszálak feltakarításával bajlódni, akkor a Beardcup-ot neked ajánljuk, hisz praktikus használata biztosítja, hogy a szőrszálak ne a lefolyóban vagy a padlón végezzék. 



Fontos a megfelelő táplálkozás!

A tökéletes szakállhoz nem elég kívülről ápolnunk, a bevitt tápanyag is nagymértékben befolyásolhatja. Szakállunk nagyrészt keratinból épül fel, ami fehérje építőkövekből áll, így fontos a fehérjedús táplálkozás. Az is fontos, hogy kerüljük a stresszt, a sok alkohol fogyasztását, illetve a túlzásba vitt diétázást.